Goedkoop overwinteren in Spanje


Heerlijk en goedkoop overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje is genieten van twee mooie plekken op deze wereld. Veel 50-plussers vinden het heerlijk om de winter in Nederland te vermeiden en deze tijd op een mooie plek in Spanje door te brengen, geef ze eens ongelijk! En het leuke is, overwinteren in Spanje is voor iedereen weggelegd!

overwinteren in Spanje is echt heerlijk!

In Benitachell is de gemiddelde dagtemperatuur in januari rond de 15 graden. Dat is een stuk prettiger dan de 5 graden die wij gemiddeld in de tijd hebben. Als het zonnetje er even lekker door komt is het mogelijk even lekker op te laden. Eigenlijk zal iedereen eens moeten overwegen om te overwinteren in Spanje!

 

 

overwinteren Spanje, ga naar Benitachell!

U bent op zoek naar een passende woning om aankomende winter lekker te kunnen verblijven? Dan kan BenitachellVakanties.nl u goed op weg helpen! Wij verhuren geen hotelkamers of veel te grote (dure) villa’s om in te overwinteren in Spanje. Wij hebben een aantal speciaal geselecteerde appartementen om te overwinteren in Spanje. Deze appartementen beheren wij uiteraard helemaal zelf, waardoor we zelf garant staan voor de service, hygiëne en het comfort van het verblijf. Deze appartement staan op ‘de’ perfecte (overwinter) locatie in Spanje, namelijk in Benitachell. Benitachell is een prachtig dorp aan de Costa Blanca. Onze appartementen bevinden zich op de ‘Cumbre del Sol’. Cumbre del Sol staat voor ‘Berg van de zon’, de naam zegt het al; de perfecte plek om te overwinteren in Spanje!

Overwinteren Spanje, een goed appartement is de basis!

Dus, met een flinke dosis zon, een goed ingerichte keuken, een prachtig balkon en een heerlijke kustlijnen met allemaal leuke activiteiten, zult u het altijd naar uw zin hebben tijdens het overwinteren is Spanje in één van onze appartementen. U hoeft bij ons uw appartemeten ook niet verplicht online te reserveren, dit kan ook telefonisch! Een stukje service die Benitachellvakanties.nl altijd biedt! Dus twijfel niet, pak die telefoon en kijk wat wij u kunnen bieden!

Appartementen om te overwinteren

Goedkoop overwinteren in Spanje

Overwinteren kun je zo duur maken als u zelf wil. Wat u in ieder geval moet vergeten is dat overwinteren is Spanje schrikbarend duur is, want bij ons kunt goedkoop overwinteren in Spanje.

Goedkoop overwinteren in Spanje, pak de auto!

Overwinteren voelt heel anders dan op vakantie gaan. Je bent hier niet één of twee weken, nee je bent hier vaak toch minimaal één of twee maanden. Bij benitachellvakanties.nl kunt u goedkoop overwinteren in Spanje. Als u gaat overwinteren heeft u twee kostenposten, namelijk de prijs (in de geval van het appartement) die u huurt en de reis naar het appartement toe. De beste optie is toch om met de auto naar het appartement te gaan. Zo kunt u uw eigen auto gebruiken, een huurauto is over het algemeen toch vrij prijzig. Verder kunt u stapje voor stapje naar Spanje rijden, de kosten zullen ongeveer overeen komen met de vlucht.

Goedkoop overwinteren in Spanje? Boek dan bij ons!

Goedkoop overwinteren is dus simpel te realiseren. Nu moet u alleen nog een goed en betrouwbaar adres hebben waar u uw appartement kunt huren. Dit kunt u doen door hieronder op één van de buttons te klikken. U kunt altijd meer informatie bij ons opvragen over bijvoorbeeld de kosten van goedkoop overwinteren in Spanje. Hoe langer u wilt verblijven, des de meer wij voor u kunnen betekenen met de prijs. Neem gerust contact op, zodat wij een passend voorstel kunnen doen!

Appartementen om te overwinteren