Overwinteren aan de Costa Blanca


Kom heerlijk overwinteren aan de Costa Blanca!

Overwinteren is heerlijk, zeker aan de Costa Blanca. Overwinteren aan de Costa Blanca is voor iedereen weggelegd. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Zeker de speciaal geselecteerde appartementen van BenitachellVakanties zorgen voor een heerlijke overwinterplek! Wij beheren momenteel twee appartementen aan de Costa Blanca, in Benitachell om precies te zijn. Benitachell is een dorp vlak bij Moraira. De appartementen bevinden zich op de ‘Cumbre del Sol’, de naam zegt het al: ‘berg van de zon’. Een prachtige locatie om voor langere tijd in de winter te verblijven.

Overwinteren aan de Costa Blanca is echt de moeite waard!

Als u voor een langere tijd in de wintermaanden in Spanje wil vertoeven kunnen wij u uiteraard een speciaal aanbod doen. Hoe langer u verblijft, hoe hoger de korting. Overwinteren aan de Costa Blanca zorg ervoor dat u de koude en natte winter in Nederland even kunt ontlopen. In de wintermaanden zit er gemiddeld zo’n 12 graden temperatuurverschil tussen beide landen, zeker de moeite waard! Onze schitterende appartementen ingericht voor zowel de zomer- als winter maanden zijn goed uitgerust en geven zullen u een top ervaring geven!

Meer informatie over overwinteren aan de Costa Blanca

Wilt u meer informatie over het overwinteren aan de Costa Blanca in één van onze appartementen, neem dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al u vragen en doen ons best om een perfecte service te bieden! Wij kunnen u uiteraard ook telefonisch helpen met een reservering! Het is ook mogelijk direct op onze website te reserveren, dat kun u doen door op ‘appartementen om te overwinteren’ te klikken.Appartementen om te overwinteren